CARN DE VEDELLA I POLTRE
Els animals neixen, creixen i s’engreixen als camps
i pastures de la Vall de Ribes.

A la nostra botiga hi trobareu carns fresques,
tendres i de màxima qualitat.

Filet ecològic de 1a qualitat

Entrecot ecològic de 1a qualitat

Bistec ecològic de 1a qualitat

Xurrasco

Hamburgueses soles i farcides de diferents gustos

CARN DE VEDELLA DELS RAMADERS DEL RIPOLLÈS

Es la vedella convencional. Els animals neixen i creixen als camps i pastures de la comarca i posteriorment s’alimenten de farratges assecats i de pinso 100% vegetal fins al moment del sacrifici que es realitza entre els 8 i 12 mesos d’edat.

Carn de Vedella Blanca de muntanya de Ramaders dels Ripollès

Aquesta vedella es diferencia de la convencional perquè el seu sacrifici es realitza entre els 5 i 8 mesos d’edat. Neixen i es crien a l’aire lliure, en els mateixos prats on pastaren les seves mares, i localitzats en explotacions de boví de la comarca. S’alimenten únicament de llet materna i pastura fresca; sense haver provat cap tipus de pinso ni alimentació complementària. També se’n diu vedella rosada, ja que el color de la seva carn no és tan vermellós com la convencional.

POLTRE DEL RIPOLLÈS

Malgrat que la demanda i el consum de la carn de poltre està poc arrelat a la nostra terra, el Ripollès disposa d’uns 850 caps de cavall de la raça autòctona Cavall Pirinenc Català. A la nostra botiga a partir de la tardor i fins la primavera podràs trobar carn de poltre d’animals procedents de les muntanyes de la Vall.

Es tracta d’una carn molt tendre, ja que l’animal és sacrificat jove i només ha estat alimentat de llet materna i herba de les pastures. La carn de poltre és rica en ferro i conté molt poc colesterol. Té un públic molt fidel i cada vegada més extens.

LES CARNS DEL RIPOLLÈS I LA VALL DE RIBES,
SÓN MARCA DE GARANTIA, SINÒNIM DE QUALITAT!

La marca de garantia “Producte del Ripollès” identifica els productes agroalimentaris produïts, transformats i/o elaborats a la comarca del Ripollès. Alhora, aquesta marca indica una qualitat superior del producte, ja que per portar el distintiu “Producte del Ripollès” a l’etiqueta s’ha d’haver sotmès a un sistema de control de qualitat per part de l’Agència de Desenvolupament del Ripollès i complir les condicions del Reglament d’Ús Específic per a cada producte determinat.

Comprar productes amb la marca de garantia “Producte del Ripollès” garanteix l’origen dels aliments així com una qualitat excel•lent. A més, amb la seva compra es contribueix al desenvolupament de l’economia del nostre territori i al manteniment de races autòctones com l’ovella ripollesa, la vaca bruna dels Pirineus i el cavall pirinenc català.

És el nostre desig fer arribar a les vostres llars els aliments produïts sota la marca de garantia “Producte del Ripollès”. Estem orgullosos de la feina que fem als camps i als obradors i contents quan vosaltres ompliu el cabàs amb els nostres productes. El nostre futur depèn, en bona part, de la vostra confiança envers la feina que fem i els aliments que elaborem.
Plegats segur que arribem més lluny!