CARN DE PORC I DERIVATS
La matança setmanal del porc ens permet oferir carn de porc de primera qualitat.

A la nostra botiga hi trobareu carns fresques,
tendres i de màxima qualitat.

Llom i llom farcit

Filet de porc

Cansalada

Galtes

Garros

Llangonisseta de varis tipus

Segons temporada (de bolets, d’escalivada, de sobrassada i mel, de roquefort, de calçots,…)

Salsitxes

Costella de porc

Embotits d’elaboració pròpia

Fuets i secallones

Butifarres i Bulls

EMBOTITS CUITS I CURATS

La matança setmanal del porc ens permet oferir carn de porc de primera qualitat i elaborar gran varietat de productes frescos, així com embotits cuits i embotits secs (curats) de manera artesanal.

En el nostre obrador i de forma totalment artesanal elaborem els embotits típics de la zona. Seguim la tradició de les generacions anteriors i ens adeqüem als nous temps amb alguna innovació. Elaborem bulls blancs, negres, de fetge, de llengua i de carn de perol. En època de festes també en tenim de foie d’ànec i durant la temporada de bolets, bull de rovellons. També pots trobar la botifarra prima blanca, negra, i per la quaresma d’ou. I la catalana i la sobrassada durant tot l’any. La llonganissa i el fuet són els embotits curats més típics de la vall. També elaborem llonganissa axoriçada, secallona, xoriç curat, baiona, llom sec i cansalada amb pebre.

LES CARNS DEL RIPOLLÈS I LA VALL DE RIBES,
SÓN MARCA DE GARANTIA, SINÒNIM DE QUALITAT!

La marca de garantia “Producte del Ripollès” identifica els productes agroalimentaris produïts, transformats i/o elaborats a la comarca del Ripollès. Alhora, aquesta marca indica una qualitat superior del producte, ja que per portar el distintiu “Producte del Ripollès” a l’etiqueta s’ha d’haver sotmès a un sistema de control de qualitat per part de l’Agència de Desenvolupament del Ripollès i complir les condicions del Reglament d’Ús Específic per a cada producte determinat.

Comprar productes amb la marca de garantia “Producte del Ripollès” garanteix l’origen dels aliments així com una qualitat excel•lent. A més, amb la seva compra es contribueix al desenvolupament de l’economia del nostre territori i al manteniment de races autòctones com l’ovella ripollesa, la vaca bruna dels Pirineus i el cavall pirinenc català.

És el nostre desig fer arribar a les vostres llars els aliments produïts sota la marca de garantia “Producte del Ripollès”. Estem orgullosos de la feina que fem als camps i als obradors i contents quan vosaltres ompliu el cabàs amb els nostres productes. El nostre futur depèn, en bona part, de la vostra confiança envers la feina que fem i els aliments que elaborem.
Plegats segur que arribem més lluny!