UN NEGOCI FAMILIAR DE 4 GENERACIONS

DES DE 1967

Esforç, constància i treball.

En Joan Palau i la seva esposa Teresa Vilamajor van instal·lar-se al poble amb l’experiència de tota la vida fent de xarcuters a Sant Quirze de Besora; a Can Carlets, on els pares i avis de la Teresina ho havien fet des de sempre. Buscant un futur per a les seves filles es van traslladar a Ribes de Freser, on les fàbriques i el creixent turisme de la Vall els va dotar d’una bona clientela.

De seguida es va incorporar al negoci la Joaquima, la filla petita i el gendre, en Pere Colomer. Era una botiga petita, on podies trobar-hi queviures, fruita i sobretot la carn; i ha estat la qualitat d’aquesta que ens ha donat el nom i la confiança de tants i tants clients al llarg de tots aquests anys.

L’esforç, la constància i el treball del Pere i la Joaquima són els que han fet possible que el negoci hagi perdurat fins avui dia, i gràcies als quals hem pogut fer el salt a la nova botiga; més gran, més còmoda, amb més productes, però amb el mateix tracte i la mateixa qualitat de sempre. Aquí s’hi ha incorporat la següent generació, la Teresa i el Jordi , que lluiten amb il·lusió per tirar endavant el nou projecte….

L’OBRADOR

Elaboració artesana amb gran varietat de productes frescos.

A l’obrador, seguim estrictes controls higiènics i sanitaris, i és on hi transformem les carns fresques i n’elaborem els productes que podeu trobar a la nostra botiga.

També aquí, i de forma totalment artesanal elaborem els embotits típics de la zona. Seguim la tradició de les generacions anteriors i ens adeqüem als nous temps amb alguna innovació.