CARN DE XAI I CABRIT
L’ovella ripollesa ha esdevingut una raça autòctona i reconeguda a tot el territori català.

A la nostra botiga hi trobareu carns fresques,
tendres i de màxima qualitat.

Costelles ecològiques de 1a qualitat

Espatlla i cuixa ecològica de 1a qualitat

XAI I CABRIT
DEL RIPOLLÈS

El xai del ripollès és símbol i garantia de qualitat a nivell gastronòmic. L’ovella ripollesa ha esdevingut una raça autòctona i reconeguda a tot el territori català. Durant tot l’any trobaràs a la nostra botiga xai i cabrit de ramats de la comarca. El seu bon gust es convertirà en el rei de tota costellada, dinars familiars i de colles.

LES CARNS DEL RIPOLLÈS I LA VALL DE RIBES,
SÓN MARCA DE GARANTIA, SINÒNIM DE QUALITAT!

La marca de garantia “Producte del Ripollès” identifica els productes agroalimentaris produïts, transformats i/o elaborats a la comarca del Ripollès. Alhora, aquesta marca indica una qualitat superior del producte, ja que per portar el distintiu “Producte del Ripollès” a l’etiqueta s’ha d’haver sotmès a un sistema de control de qualitat per part de l’Agència de Desenvolupament del Ripollès i complir les condicions del Reglament d’Ús Específic per a cada producte determinat.

Comprar productes amb la marca de garantia “Producte del Ripollès” garanteix l’origen dels aliments així com una qualitat excel•lent. A més, amb la seva compra es contribueix al desenvolupament de l’economia del nostre territori i al manteniment de races autòctones com l’ovella ripollesa, la vaca bruna dels Pirineus i el cavall pirinenc català.

És el nostre desig fer arribar a les vostres llars els aliments produïts sota la marca de garantia “Producte del Ripollès”. Estem orgullosos de la feina que fem als camps i als obradors i contents quan vosaltres ompliu el cabàs amb els nostres productes. El nostre futur depèn, en bona part, de la vostra confiança envers la feina que fem i els aliments que elaborem.
Plegats segur que arribem més lluny!