FORMATGES, IBÈRICS I DELICADESES
Per satisfer els paladars més sibarites.

FORMATGES

A la nostra secció de formatges podràs trobar tot tipus de formatges d’aquí i d’arreu: nacionals com manxegos, idiazàbal,…
I una gran varietat d’importació com el brie, gruyère, gouda, parmigiano reggiano, gorgonzolla… També posem a la teva disposició una selecció dels millors formatges de cabra, vaca i ovella de formatgeries de la comarca i els seus entorns.

IBÈRICS I DERIVATS DE L’ÀNEC

També disposem de l’aroma i gust dels productes ibèrics per àpats especials: pernil d’aglà, espatlla, xoriç, llom i pernil cuit ibèric, d’una de les més prestigioses firmes del consell regulador de productes ibèrics de la D.O. Guijuelo. I trobaràs també foie d’ànec fresc de la màxima qualitat; així com magret, confit, micuit i totes les especialitats vinculades a l’ànec.

DELICADESES I GOURMANDERIES

A la botiga podràs trobar aliments de la màxima qualitat gastronòmica i podràs trobar productes per satisfer els paladars més sibarites. Tenim articles de les millors marques de xocolates, conserves, melmelades i codonyats, espècies, sals, flor de sal, olis, vinagres, fumats, pasta italiana fresca i seca, xips de verdures i tot tipus de delicadeses. Disposem d’una selecció de vins i caves de les nostres terres i nacionals.